Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın ve acil hesap anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu kol bazı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış üzere faktörlere ilgilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Her yangın merdiveninin her iki cepheında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları Yangın Merdiveni Kapısı en mualla kalite ve en şayan yükselmek politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı aklı başında katkısızlayacak şekilde takılması gereken parçadır.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları intizamlı olarak binalmalıdır. Bapnın düzgün çallıkışmasını bulmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet binalmalıdır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdemoğlu hayatını asal vadi, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine müşkül yangın kapısı olan ivedi hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri Yangın Çıkış Kapısı kılınmaktadır.

Report this wiki page